Nieuws

Promotie kelderdichting

Onze kelderdichtingsproducten RC 221 en RC Sanisel staan in promotie in november en december: 10 + 1 gratis!

Bekijk het volledige bericht

Het belang van een waterdichte kelder

Een kelder is, samen met de funderingen, de basis van een stabiel gebouw. Indien de keldermuren niet bestand zijn tegen de druk van het grondwater kan dit leiden tot vochtige keldermuren, schimmels en andere vochtproblemen die schade kunnen toebrengen aan de rest van het gebouw. Kelderdichting biedt hier de juiste oplossing voor.

Bekijk het volledige bericht

Waarom gebruik maken van een hydrofuge?

Een hydrofuge is één van de meest populaire en effectieve middelen om een gevel waterdicht te maken en te beschermen tegen alle soort weersinvloeden. In dit artikel kunt u alles lezen over de expertise en producten die Reynchemie aanbiedt inzake hydrofuges.

Bekijk het volledige bericht

De voordelen van cementvrije kalei

Kaleiwerken uitvoeren met cementhoudende kalei brengt heel wat nadelen met zich mee. Reynchemie is één van de weinige leveranciers die daarom kalei zonder cement produceert. Ontdek in dit artikel alles over het gebruik van cementvrije kalei.

Bekijk het volledige bericht

Waarom kiezen voor een kalkpleister?

Kalkpleisters, zoals ons gamma RC Intralime, zijn sterker dan gipspleisters en laten de ondergrond ademen, gipspleisters niet. Kalkpleisters worden minder aangetast door water en worden niet zacht, lossen niet op of rotten niet zoals dit bij gipspleister wel kan.

Bekijk het volledige bericht

Uniek in België: 100% recycleerbare chape op basis van natuurlijke hydraulische kalk

Uniek in België! 100% recycleerbare chape op basis van natuurlijke hydraulische kalk van Saint-Astier NHL 3.5

Bekijk het volledige bericht