Nieuwe catalogus

Bekijk

Onze gloednieuwe catalogus is een feit! Klik op “meer info” om de catalogus online te bekijken en/of te downloaden. Krijgt u de catalogus liever in een papieren versie opgestuurd? Stuur dan gerust een mailtje naar louis.plancke@reynchemie.com!

Bekijk hier onze online catalogus

Milieuvriendelijke en duurzame renovatie-oplossingen

Over ons

Sinds 1988 is Reynchemie een succesvolle, trendsettende onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten.

Met een uitgebreid en innoverend productgamma is Reynchemie de kwaliteitsstandaard voor wat betreft hoogwaardige techniek, kwaliteit en topservice met een hoge meerwaarde voor de klant. Onze producten worden toegepast bij gevelreiniging, waterwering, houtrenovatie, natuursteenherstel- en imitatie en chemische verankering. Diverse verfproducten, epoxymortels en reinigingsproducten behoren eveneens tot ons gamma.

Naast de eigen producten is Reynchemie exclusieve verdeler in de Benelux voor de kalkproducten van Saint-Astier, exclusieve verdeler in België van de verfproducten van Brantho-Korrux alsook verdeler van de producten van ParexLanko.

Projecten

Pastorij Onze-Lieve-Vrouw Tielt-Winge

Sint-Jansbasiliek Laren (Nederland)

Woningproject Alken

Sint-Niklaaskerk (Koolkerke)

Kasteel d'Aertrycke

Gevel Hertsberge