Librairie Polytechnique Martelaarsplein Brussel

Plaats

Martelaarsplein 1

1000 Brussel

Aannemer

Gillet Restauration et Rénovation

Omschrijving

Het iconische gebouw van Librairie Polytechnique, gelegen aan het Martelaarsplein, heeft een indrukwekkende renovatie ondergaan. Het professioneel team van Gillet Restauration et Rénovation uit Waver heeft de classicistische gevel met zorg en vakmanschap in ere hersteld.

De renovatie begon met de voorbereidende werken, waarbij de loszittende delen werden verwijderd. Vervolgens bied de zeer sterke onderpleister Chausable van Saint-Astier extra versteviging om daarna de oneffenheden te egaliseren met EcoMortar Finish van Saint-Astier. Het perfect gladde oppervlak kan als laatste afgewerkt worden met een hoogwaardige siloxaanverf, die de gevel een esthetisch aantrekkelijke uitstraling geeft.

Video

Bekijk

Foto's

No items found.

Gebruikte producten

CHAUSABLE

ECOMORTAR FINISH